Biscuiți cu ovăz și banane

Biscuiți cu ovăz și banane

Biscuiții ăștia sunt o revelație. Sunt gustoși, sățioși, îi poți personaliza, sunt sănătoși, rezistă multa zile, îi poți mânca la micul dejun sau ca pe o gustare. Eu sunt îndrăgostită de ei și de multe ori cumpăr banane cu intenția specifica de a le lăsa să se înnegrească să le pot folosi în această rețeta.
Porții 2 persoane
Timp de Pregătire 10 minute
Timp De Gătit 20 minute

Ustensile

  • Cuptor
  • Tavă pentru cuptor

Ingrediente

  • 2 bucăți banane bine coapte
  • 60 g unt topit
  • 2 ouă
  • 2 căni ovăz instant
  • 1 lingură unt de arahide
  • 2 linguri miere
  • 1/2 linguriță esență de vanilie
  • 1 linguriță praf de copt
  • 1/2 linguriță bicarbonat
  • 50 g fulgi de ciocolată
  • 50 g nuci
  • 30 g merișoare

Metoda

  • Bananele se pasează cu o furculiță și se amestecă alături de untul topit, ouăle, mierea, untul de arahide și esența de vanilie.
  • Apoi se încorporează și restul ingredientelor uscate.
  • Pe o tavă tapetată cu hârtie de copt se împarte compoziția în 15 biluțe, cu ajutorul unui scoop de înghețată sau a unei linguri. Se aplatizează uniform sub formă de biscuiți.
  • Se dau la cuptorul încins la 180 grade modul sus-jos plus ventilație, pentru 20 minute.
  • Se scot pe un grătar și se lasă să se răcească înainte de fi serviți.
Fel de mâncare: Breakfast, Dessert, Snack
Keyword: ariesa, ariesa food, banane, biscuiti, ciocolata, la cuptor, merisoare, nuci, ovaz, unt de arahide, vanilie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recipe Rating




Close
Ariesa © Copyright 2020. All rights reserved.
Close