Biscuiți cu ovăz și banane

Biscuiți cu ovăz și banane

Biscuiții ăștia sunt o revelație. Sunt gustoși, sățioși, îi poți personaliza, sunt sănătoși, rezistă multa zile, îi poți mânca la micul dejun sau ca pe o gustare. Eu sunt îndrăgostită de ei și de multe ori cumpăr banane cu intenția specifica de a le lăsa să se înnegrească să le pot folosi în această rețeta.
Porții 2 persoane
Timp de Pregătire 10 minute
Timp De Gătit 20 minute

Ustensile

  • Cuptor
  • Tavă pentru cuptor

Ingrediente

  • 2 bucăți banane bine coapte
  • 60 g unt topit
  • 2 ouă
  • 2 căni ovăz instant
  • 1 lingură unt de arahide
  • 2 linguri miere
  • 1/2 linguriță esență de vanilie
  • 1 linguriță praf de copt
  • 1/2 linguriță bicarbonat
  • 50 g fulgi de ciocolată
  • 50 g nuci
  • 30 g merișoare

Metoda

  • Bananele se pasează cu o furculiță și se amestecă alături de untul topit, ouăle, mierea, untul de arahide și esența de vanilie.
  • Apoi se încorporează și restul ingredientelor uscate.
  • Pe o tavă tapetată cu hârtie de copt se împarte compoziția în 15 biluțe, cu ajutorul unui scoop de înghețată sau a unei linguri. Se aplatizează uniform sub formă de biscuiți.
  • Se dau la cuptorul încins la 180 grade modul sus-jos plus ventilație, pentru 20 minute.
  • Se scot pe un grătar și se lasă să se răcească înainte de fi serviți.
Fel de mâncare: Breakfast, Dessert, Snack
Keyword: ariesa, ariesa food, banane, biscuiti, ciocolata, la cuptor, merisoare, nuci, ovaz, unt de arahide, vanilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recipe Rating




Close
Ariesa © Copyright 2020. All rights reserved.
Close