Ceapă murată cu oțet și miere

Ceapă murată cu miere

V-am mai arătat eu o rețetă de ceapă murată. De data asta, vin cu versiunea 2.0, cu mai mult oțet dar și un strop de miere. Mi se pare și mai bună și e gata de cosum în 3-4 zile.
Porții 4 persoane
Timp de Pregătire 15 minute

Ustensile

  • 1 borcan de 500 ml

Ingrediente

  • 2 cepe roșii
  • 200 ml oțet
  • 70 ml miere
  • 1 linguriță sare
  • 1 linguriță muștar boabe
  • 1 linguriță piper negru boabe
  • apă până la umplerea borcanului

Metoda

  • Ceapa se taie solzișori grosuți.
  • Oțetul, mierea și condimentele se încălzesc la foc mic doar până se topește mierea.
  • Adăugăm ceapa într-un borcan și turnăm oțetul peste. Dacă este necesar, mai completăm cu apă până umplem borcanul.
  • Se păstrează la frigider. Este gata de consum în 3-4 zile.
Fel de mâncare: Appetizer, Salad, Side Dish
Keyword: boabe de mustar, ceapa, ceapa murata, miere, otet, piper boabe

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recipe Rating




Close
Ariesa © Copyright 2020. All rights reserved.
Close