Cloud bread sau pâine keto fără gluten

225

Cloud bread sau pâine keto fără gluten

Cloud bread este o alternativă ușurică fără gluten și fără carbohidrați la pâinea clasică. Desigur nu are gust de pâine dar e bună de întins diverse pe ea. Pateu, cremă de brânză sau chiar pe post de toast pentru sandviș. Numele de cloud vine de la textura pufoasă.
Porții 2 persoane
Timp de Pregătire 15 minute
Timp De Gătit 30 minute

Ustensile

  • Cuptor
  • Robot de bucătărie

Ingrediente

  • 3 ouă separate albuș de gălbenuș
  • 3 linguri cremă de brânză
  • 1/4 linguriță oregano
  • sare și piper

Metoda

  • Albușurile se bat spumă tare cu un robot de bucătarie sau la tel.
  • Într-un bol încăpător se omogenizează gălbenușurile și crema de brânză. Se condimentează cu sare și piper.
  • Incorporăm cu grijă, cu ajutorul unei spatule prin mișcări circulare de învăluire, albușurile în gălbenușuri.
  • Pe o tavă tapetată cu hârtie de copt se dozează compoziția cu o măsură de 1/3 cană sau se pun câte două linguri. Se presară oregano uscat pe deasupra.
  • Se coc la cuptorul încins la 150 grade pentru 30 de minute.
Fel de mâncare: Side Dish
Keyword: cloud bread, fara carbohidrati, fara gluten, gluten free, keto, paine keto, paine norisor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recipe Rating




Close
Ariesa © Copyright 2020. All rights reserved.
Close