Creveți cu unt și pătrunjel

367

Creveți cu unt și pătrunjel

Creveții sunt poate cel mai simplu de gătit fructe de mare. Și cele mai gustoase. Îmi plac oricum dar cu unt, vin și pătrunjel parcă sunt cei mai buni.
Porții 2 persoane
Timp de Pregătire 5 minute
Timp De Gătit 10 minute

Ingrediente

  • 250 g creveți
  • 100 g unt
  • 10 căței usturoi
  • 1 ceașcă vin alb
  • 1 mână pătrunjel tocat

Metoda

  • Într-o cratiță încălzim untul și usturoiul.
  • Adăugăm creveții (nu e nevoie să fie decongelați), 2 crenguțe de cimbrișor proaspăt (opțional) și lăsăm la gătit pentru 8-10 minute.
  • În ultimele 2 minute adăugăm pătrunjelul și vinul.
  • Se servește cu orez alb.
Fel de mâncare: Main Course
Keyword: ariesa, ariesa food, creveti, patrunjel, rapid, reteta rapida, reteta simpla, unt, usturoi, vin alb, vinete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recipe Rating




Close
Ariesa © Copyright 2020. All rights reserved.
Close