
Creveți în sos de unt cu roșii cherry și feta
Nu cred că mai au nevoie de nicio descrierea cât de delicioși și rapid se fac.
Ingrediente
- 250 g creveți congelați
- 2-3 mâini roșii cherry
- 4 căței usturoi
- 30 g unt
- 100 g feta
- 1 lingură ulei de măsline
- 30 ml vin alb
- Câteva frunze de busuioc proaspăt
- Sare și piper
Metoda
- Într-o tigaie încingem ușor uleiul și untul și adăugăm roșiile cherry.
- După 3 minute adăugăm usturoiul și mai lăsăm la călit alte 3 minute.
- Adăugăm creveții congelați, punem capac și lăsăm la gătit 5 minute.
- Dăm capacul la o parte adăugăm sare piper și vin și lăsăm să se evapore 2 minute.
- Adăugăm feta sfărâmată și mai lăsăm 3 minute.
- Se servește cu busuioc proaspăt pe deasupra și pâine cu maia.