Creveți în sos de unt cu roșii cherry și feta

Creveți în sos de unt cu roșii cherry și feta

Nu cred că mai au nevoie de nicio descrierea cât de delicioși și rapid se fac.
Porții 2 persoane
Timp de Pregătire 5 minute
Timp De Gătit 16 minute

Ingrediente

  • 250 g creveți congelați
  • 2-3 mâini roșii cherry
  • 4 căței usturoi
  • 30 g unt
  • 100 g feta
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 30 ml vin alb
  • Câteva frunze de busuioc proaspăt
  • Sare și piper

Metoda

  • Într-o tigaie încingem ușor uleiul și untul și adăugăm roșiile cherry.
  • După 3 minute adăugăm usturoiul și mai lăsăm la călit alte 3 minute.
  • Adăugăm creveții congelați, punem capac și lăsăm la gătit 5 minute.
  • Dăm capacul la o parte adăugăm sare piper și vin și lăsăm să se evapore 2 minute.
  • Adăugăm feta sfărâmată și mai lăsăm 3 minute.
  • Se servește cu busuioc proaspăt pe deasupra și pâine cu maia.
Fel de mâncare: Appetizer, Main Course
Keyword: busuioc, creveti, feta, rosii cherry, sos unt, usturoi, vin alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recipe Rating




Close
Ariesa © Copyright 2020. All rights reserved.
Close