Curry verde cu jackfruit și legume

Curry verde cu jackfruit

Pentru cei care vor să mai sară peste carne, jackfruit est e o alternativă cu o textură asemănătoare cu cea a cărnii. M-am gândit că ar fi o adiție interesantă într-un curry verde aromat și cremos. Și unde mai pui că pasta verde pentru curry o poți face chiar tu. Rețeta aici.
Porții 2 persoane
Timp de Pregătire 15 minute
Timp De Gătit 20 minute

Ustensile

  • Wok (opțional)

Ingrediente

  • 200 g jackfruit găsit la DM
  • 3 dovlecei mici
  • 1 morcov mare
  • 2 ardei roșii
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1/3 cană apă
  • 4 linguri pastă pentru curry verde rețeta pe site
  • 200 ml cremă de cocos

Metoda

  • Dovlecelul se toacă cuburi potrivite. Morovul se toacă rondele. Ardeiul se toacă cuburi potrivite.
  • Legumele se călesc într-un wok (sau orice cratiță antiaderentă) pentru 10 minute, până încep să se înmoaie puțin.
  • Adăugăm jackfruit și apa și lăsăm să fiarbă împreună 10 minute.
  • Adugăm apoi pasta verde pentru curry și crema de cocos. Mai lăsăm 5 minute pe foc până se omogenizează și se îngroasă sosul.
  • Se servește cu orez alb.
Fel de mâncare: Main Course
Keyword: crema de cocos, curry, curry verde, green curry, jackfruit, vegan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recipe Rating




Close
Ariesa © Copyright 2020. All rights reserved.
Close