Fajitas cu pui

Fajitas de pui

Ideea acestei rețete a pornit de la un condiment special pentru fajitas zărit la zona de internaționale. Și deși nu obișnuiesc să cumpăr astfel de mixuri, am zis că merită încercat totuși.
Porții 4 persoane
Timp de Pregătire 10 minute
Timp De Gătit 20 minute

Ingrediente

  • 500 g piept de pui fileuri
  • 4 tortilla wraps
  • 1 ceapă albă
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei roșu
  • 1/2 lămâie zeama
  • 1 plic condiment pentru fajitas

Pentru guacamole

  • 2 avocado
  • 1 fir ceapă verde
  • 1 roșie
  • 1 mână pătrunjel
  • 1/2 lămâie
  • sare și piper

Metoda

  • Amestecăm pieptul de pui cu zeama de lămâie și condimentul special și lăsăm de o parte să se marineze puțin.
  • Avocado se zdrobește cu o furculiță. Roșia se toacă marunt, la fel și ceapa verde și pătrunjelul. Se adaugă și zeama de lămâie. Se amestecă toate și se condimentează cu sare și piper.
  • Într-un wok incingem câteva linguri de ulei și rumenim carnea 5 minute.
  • Adăugăm apoi ardeiul și ceapa tăiate bastonașe și gătim la foc iute pentru 10 minute sau până când carnea e gătită și legumele sunt pătrunse dar nu foarte moi.
  • Lipiile le încălzim într-o cratiță anti aderentă. Câteva secunde pe fiecare parte ar trebui să fie suficient.
  • Pentru asamblare, întindem guacamole în partea centrală a lipiei, apoi puiul cu legume, împăturim și este gata.
Fel de mâncare: Main Course
Keyword: ardei iute, ariesa, ariesa food, avocado, ceapa, fajitas, guacamole, patrunjel, piept de pui, sos rosii, tortilla

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recipe Rating




Close
Ariesa © Copyright 2020. All rights reserved.
Close