Feta la cuptor

Feta la cuptor

Rețeta asta nu are nevoie de niciun skill. O încropești cât ai zice “feta”, e super gustoasă, aspectuoasă și practic nu o să te mai saturi de ea.
Porții 2 persoane
Timp de Pregătire 10 minute
Timp De Gătit 10 minute

Ustensile

  • Cuptor
  • Tavă mică pentru cuptor

Ingrediente

  • 250 g feta
  • 1 1/2 cană roșii bucăți proaspete sau din conservă
  • 1/2 ardei capia tăiat subțire
  • 1 bucată ceapă roșie solzișori
  • 1/2 cană măsline fără sâmburi (opțional)
  • 1 linguriță oregano uscat
  • 3-4 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură busuioc proaspăt tocat

Metoda

  • Într-o tava mică de cuptor adăugăm roșiile.
  • Peste ele, în mijloc, așezăm bucata de brânză feta.
  • Pe margini adăugăm ceapa, ardeiul și măslinele.
  • Peste blocul de feta presărăm oregano uscat apoi picurăm ulei peste tot.
  • Dăm la cuptorul încins la 200 grade pentru 10 minute.
  • Presărăm busuioc verde tocat. Se servește cu pâine prăjită.
Fel de mâncare: Appetizer, Main Course
Keyword: ardei iute, ariesa, ariesa food, branza, busuioc, ceapa, feta, feta la cuptor, maslineulei de masline, sos rosii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recipe Rating




Close
Ariesa © Copyright 2020. All rights reserved.
Close