Gulaș de porc

Gulaș de porc

Pentru mine mâncărurile de suflet sunt mâncărurile cu sos de roșii și carne fragedă. Gulașul ăsta e fix ce trebuie într-o zi friguroasă de toamnă sau iarnă.
Porții 4 persoane
Timp de Pregătire 20 minute
Timp De Gătit 1 oră

Ingrediente

  • 1 kg gulaș de porc
  • 1 ardei roșu tocat mărunt
  • 1 morcov tocat mărunt
  • 1 ceapă tocată mărunt
  • 5 căței usturoi tocat mărunt
  • 4-5 cartofi cuburi mari
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 căni stock de legume sau apă
  • 3-4 linguri pastă de tomate
  • 1 lingură boia dulce
  • 1 linguriță boia afumată
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 linguriță sare

Metoda

  • Într-o oală cu capac călim întâi ceapa în 2 linguri de ulei până devine translucidă.
  • Adăugăm apoi restul legumelor și le călim și pe ele câteva minute. Dacă începe să se lipească, mai adăugăm puțină apă.
  • Adăugăm usturoiul și îl călim 1 minut.
  • Apoi adăugăm și pasta de tomate și o gătim până se caramelizează puțin.
  • Turnăm și apa, adăugăm carnea, boiaua și sarea și lăsăm la fiert, cu capac, pentru 30 de minute.
  • După cele 30 de minute, punem la fiert și cartofii.
  • La sfârșit, după ce închidem focul, presărăm pătrunjel proaspăt tocat.
Fel de mâncare: Main Course
Keyword: ariesa, ariesa food, cartof, gulas, morcov, porc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recipe Rating




Close
Ariesa © Copyright 2020. All rights reserved.
Close