Păstrăv somonat și paste de zucchini la abur cu sos de unt ars și lămâie

Păstrăv somonat cu paste de zucchini și sos de unt ars cu lămâie

Am descoperit recent gătitul la abur și îmi place. Faci imediat un pește cu legume în aceeași… sită. Iar pastele de legume gătite doar puțin la abur sunt vis. Rămân întregi și ferme dar nu crude, crocante și delicioase. Iar beurre noisette, adică untul ars, este o revelație descoperită la cursul de bucătar. Mirosul și gustul te dau pe spate. Iar cu adaosul de lămâie merge perfect în combinație cu peștele.
Porții 1 persoană
Timp de Pregătire 5 minute
Timp De Gătit 30 minute

Ustensile

  • Răzătoare multifuncțională
  • Sită pentru gătit la abur
  • Oală cu capac

Ingrediente

  • 1 file păstrăv somonat
  • 1 zucchini
  • sare și fulgi de chilli

Pentru sosul beurre noisette cu lămâie

  • 60 g unt
  • 1 lămâie
  • un praf de sare

Metoda

Fel de mâncare: Main Course
Keyword: beurre noisette, lamaie, paste cu somon, pastram somonat, pastrav, peste, sos lamaie, sos unt, zucchini

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recipe Rating




Close
Ariesa © Copyright 2020. All rights reserved.
Close