Pesto de leurdă (sau busuioc)

Pesto de leurdă / busuioc

Un pesto versatil și pentru toate buzunarele și gusturile.
Porții 6 persoane
Timp de Pregătire 20 minute

Ustensile

  • Blender

Ingrediente

  • 80 g leurdă sau busuioc spălat și scurs bine de apă
  • 50 g nuci sau caju sau migdale
  • 50 g pecorino sau grana padano sau parmezan ras
  • 120 ml ulei de măsline
  • 30 ml ulei de măsline infuzat cu lămâie sau ulei simplu
  • 1 lingură zeamă de lămâie sau oțet
  • un praf de sare
  • 3 căței usturoi (dacă folosim busuioc)

Metoda

  • Se omogenizează totul într-un blender.
  • Se transferă într-un borcan cu capac și se păstrează la frigider pană la o săptămână sau la congelator până la câteva luni.
Fel de mâncare: Appetizer, Side Dish, Snack
Keyword: busuioc, caju, faina migdale, grana padano, leurda, maslineulei de masline, nuci, parmezan, pecorino, pesto, pesto busuioc, pesto leurda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recipe Rating




Close
Ariesa © Copyright 2020. All rights reserved.
Close