Pulpe fragede de țară

Pulpe fragede de țară

Puiul de țară e uneori dificil să-l gătești astfel încât să iasă fraged, dar cred că am descoperit metoda prin care puteți să faceți cele mai fragede și gustoase pulpe de țară.
Porții 2 persoane
Timp de Pregătire 10 minute
Timp De Gătit 4 ore

Ustensile

  • Oală cu capac

Ingrediente

  • 2 pulpe întregi de țară
  • 1 lingură unt
  • 1 lingură făină albă + 1 lingură extra la nevoie
  • 1 cană apă
  • 1 linguriță boia
  • 1/2 linguriță usturoi granulat
  • sare și piper

Metoda

Fel de mâncare: Main Course
Keyword: ariesa, ariesa food, pulpe fragede, pulpe pui, pulpe tara, sos unt

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recipe Rating




Close
Ariesa © Copyright 2020. All rights reserved.
Close