
Sandviș club
Un sandviș bogat și sățios. Este o masă completă în sinea lui. Are de toate. Cu siguranță vei ramane sătul după. Eu îl recomand la drum lung dar merge foarte bine și de un prânz la muncă pentru că se servește rece.
Ingrediente
- 2 ouă fierte tari
- 1/2 bucată piept de pui fiert
- 200 g felii de bacon
- 9 felii pâine toast
- 1/2 bucată salată
- 1 bucată roșie
- 3 linguri maioneză
- 3 lingurițe muștar Dijon
Metoda
- Ouăle se fierb tare. Pieptul de pui se fierbe in apă cu puțină sare, piper și o foaie de dafin.
- Baconul se prăjește într-o tigaie bine încinsă și se scoate pe un șervețel pentru a elimina excesul de grăsime.
- Salata se toacă fideluțe mici, roșia se taie rondele pe latitudine, oul se taie rondele pe lung. Pieptul se taie fâșii subțiri, după ce se răcește. Pâinea se prăjește la prăjitorul de pâine până devine aurie dar nu foarte uscată. Pentru sos, se amestecă maioneza și muștarul Dijon.
- Pentru un sandviș se folosesc 3 felii de pâine. Se ung generos toate cu maioneză, aceasta ajutând ingredientele să rămână pe loc. Felia din mijloc va fi unsă pe ambele părți.
- Pe o felie se adaugă bacon și piept de pui.
- Apoi felia unsă pe ambele părți. Salată, roșie, piper, ou și ultima felie de pâine.
- Se fixează colțurile cu scobitori și cu un cuțit de pâine se taie, cu grijă, pe diagonală. Se servește alături de cartofi prăjiți.