
Tacos cu ton, salsa de avocado și ceapă murată
Tacos sunt varianta mexicană de pizza în sensul că sunt super gustoși și poți pune practic orice în ei. Ce-ar fi să încercăm cu ton?
Ingrediente
- 6 lipii tacos rețeta
aici - 2 conserve ton am folosit
cu jalapeno șiafumat - ceapă murată rețeta
aici
Pentru salsa de avocado
- 1 avocado
- 1 cățel usturoi
- 1/2 lâmâie (zeama)
- 2 linguri ulei
- sare și piper
- câteva frunze de busuioc sau pătrunjel
- 1 lingură ardei iuți rețeta
aici
Metoda
Salsa de avocado
- Avocado se curăță de coajă și se taie cuburi mici. Usturoiul se curăță și se toacă rondele. Se adaugă împreună cu restul ingredientelor într-un bol și se pasează cu un mixer vertical până obținem o textură cremoasă.
Tacos
- Tonul se scurge bine de excesul de lichid. Așezăm ton salsa și ceapă murată pe o lipie. Se servește cât timp lipiile sunt calde.