Pe la începuturile ariesa food am făcut un pulled pork fals foarte foarte gustos din ciuperci pleurotus care cred că v-ar plăcea tare mult. Și nu numai pulled pork-ul este fake aici, ci și chifla care este de fapt cloud bread, o pâine keto fără gluten a cărei rețetă o găsiți aici .
Ceapa și usturoiul se toacă mărunt. Ciupercile se toacă fâșii.
Într-o cratiță antiaderentă se încinge uleiul. Se adaugă ceapa, usturoiul și ciupercile și se călesc împreună până se înmoaie ceapa.
Adăugăm sosul de soia, boiaua dulce, cea afumată, turmericul și fulgii de chilli și continuăm se le gătim împreuna pentru 5-7 minute. Asezonăm cu sare și piper după gust.
Adăugăm sosul de roșii și mai gătim 10 minute sau până când sosul scade.
Pentru asamblare, se unge interiorul chiflei cu cremă de brânză. Adăugăm ciupercile, cheddarul, salata, roșiile, castraveții și parmezanul.