Năut în sos tandoori

Năut în sos tandoori

Porții 2 persoane
Timp de Pregătire 10 minute
Timp De Gătit 20 minute

Ingrediente

  • 200 g năut simplu
  • 1 cană broccoli
  • 1 borcan sos tandoori acesta de la Pataks
  • 1 lingură usturoi
  • 1 lingură ghimbir
  • 2-3 morcovi mici
  • 1/4 linguriță semințe coriandru
  • 1/4 linguriță semințe cardamom
  • 3 ardei piri piri
  • 2 linguri ulei
  • sare după gust

Metoda

  • Morcovul se curăță de coajă și se taie rondele. Broccoli se spală și se desparte în florete mici. Usturoiul se curăță și se toacă mărunt, la fel și ghimbirul.
  • Într-o cratiță încingem uleiul și călim usturoiul și ghimbirul pentru 2 minute. Adăugăm apoi năutul și morcovul pe care le rumenim pe toate părțile. Adăugăm și coriandrul, cardamomul și ardeiul iute zdrobite într-un mojar sau râșnită. Mai gătim pentru câteva minute.
  • Urmează sosul tandoori. Lăsăm să se gătească împreună pentru 15 minute. La sfârșit adăugăm broccoli și mai gătim 5 minute. Potrivim de sare.
  • Se servește cu orez alb și pappadums prăjite.
Fel de mâncare: Main Course
Cuisine: Indian
Keyword: indian, naut, tandoori, vegetarian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recipe Rating




Close
Ariesa © Copyright 2020. All rights reserved.
Close